Dejtingbarometern 2022: Ovantade anledningen mo att vi kysser pa dejten

Dejtingbarometern 2022: Ovantade anledningen mo att vi kysser pa dejten

Starten bruten det populara dejtingprogrammet age redan bjudit kungen manga emotioner: samt en mang kyssar. Den etta kyssen befinner sig nagon milstolpe ino otaliga relationer sam antagligen tillag beaktansvard nar tiden befinner si sa bristande. Ett pur efterforskning av Match visar daremot att svenskar emellanat kysser personer bruten andra anledningar an att do minsann befinner si intresserade.

Undersokningen har genomforts it Kantar Public kungen uppdrag bruten parti

Dejtingprogrammet darborta nagon tjej dejtar flera killar ino Grekland har bjudit tittarna pa bade gastkramning sam romantik nar flertal kyssar delades ut under dom forsta avsnitten. Saken da forsta kyssen befinner sig vanligtvis ett i synnerhet ogonblick samt saso idelige forknippas tillsammans attraktion sam entusiasm.

Fick n nago fint intuitio sam vill innehava mer?

Matchs efterforskning ”Dejtingbarometern 2022”* visar a andra sida att ungefar en itu tio svenska sprake singlar (7 andel) kysst nago manniska darfor at do tyckt missgarning forsavit sin dejt alternativ kant skuld, till exempel forsavitt personen berattat ifall ett anstrangande incident eller betalat sta aftonmal alternativ drinkar. Dartill uppger dubbelt odl massor kvinn (11 procent) ann karla (5 andel) att de kysst e itu denna anledning.

– Att pussa nagon sta etta gangen har annorlunda kanslomassi betydelse for annorlunda personer. Vissa tar lattare villi det an andra. Dejting koper ifall att befinna nyfiken gallande varandra samt om att underst, skad n bord aldrig uppleva dej skyldig att puss e pa grund av medlidande alternativ tacksamhet: det ar absolut fel motiv. Ni skal pussa en darfor at n genuint vill sam ar attraherad, alternativ i alla fal vill undersok om tilldragning finns, samt aldrig gora det under tryck, sager Jacqueline Joo, dejtingexpert pa tavling.

Jacqueline avser att en akta puss ager e angelaget intention; att världens vackraste tjej mongoliska snabbt blotta vart dejtingrelationen kan finnas pa gata.: nago etta puss skanker nagon enastaende indikation kungen om det befinner si nagot saso befinner sig vart att riskera gallande eller ick. Eller kandes det snarare som att du varje osynkade samt inte en odl bra tavlan saso du hade hoppats kungen? Svaret finns ino kyssen, fortsatter Jacqueline Joo.

  1. Det kanns domstol. Forsavit din spontana antydan befinner si att n synnerligen skulle vilja pussa din dejt darfor at utrona saken da attraktion n kanner befinner si dina kanslor kungen ratt position. Kanner du istallet att det utspela forsavit att det forvantas att er skall pussas bor du bida. Det befinner si evigt ok att saga nej alternativt ga tillbaka uta.
  2. Ni vill narma de din dejt. Vanligtvis tillats vi ej en beredd fundering sasom uppg ”nu vill mig kyssas”, istallet marker ni att du minskar avstandet at din dejt sam tillats ett antydan it att ni vill finnas till uppemot. Utprova forsavitt din dejt ar gallande synonym vaglangd igenom ringa fysiska gester. Lagg nago hand kungen dejtens fattig, lat era extremitet rora vid varandra mirakel bordet alternativt takti de narmre i soffan och betrakta vilken genmal n far.
  3. Intrad sta dodsstoten. Ar responsen hoppingivande kan du prova -tekniken. Du skapar ogonkontakt sam lutar de mjukt fram inte me att skrida hela vagen. Pausa sam melod din dejt haffa sista initiativet. Ni promenera alltsa in med 90% och din dejt tillats sta forut dom aterstaend 10%. Forsavit hen ick tar det sista steget alternativ vander da bollen varje hen icke jamstalld sugen sasom n. Det ar fullstandig acceptera, och inte ett skvatt vare sig ni eller dejten bor skammas for. Ifall du utfor det till nagon genant manick, blir stamningen obojli. Fortsatt istallet samtalet saso normal sam kika forsavitt din dejt kanske tar en initiativ bred kommande chans.

Den bygger gallande 1000 intervjuer tillsamman svenska sprake singlar, 20–50 ar. Datainsamlingen genomfordes ino saken da slumpmassigt rekryterade Sifopanelen emella 17 –.

Forsavitt parti darefter lansering 1995, befinner sig parti nagon it Sveriges ledande dejtingtjanster och erbjuder ett brett sortiment itu funktioner sam tjanster. Igenom Matchs app, live- sam ljudfunktioner oc singelevent, ager singlar gallande att motas likasinnade darfor att begynna nagon akta karlekshistoria. Genom en kombination it teknisk nytankande, effektivitet samt support (via LiveCoaching-moten) och kundtjanst, erbjuder Match alltid nya tjanster darfor att bilda karleksrelationer. Parti drivs it Meetic och dess systerbolag inom Europa, sasom ar nagon fraktio Match Group. Tavlin Group ar nago styrand leverantor av digital teknologi utformad for att assistera manniskor att designa meningsfulla relationer. Pro mer upplysning, besok se.match.